Dobbelt carporte der modstår al slags vejr

CarTop dobbelt carporte er gennemtænkte, solide og fleksible.

Det danske vejr har ændret sig i løbet af de sidste 100 år. Nedbør volumen er steget med 15%, vindforholdene har ændret sig, og vejret er blevet mere ekstremt end tidligere.

Den forøgede forekomst af kraftige storme har sat sine spor og specielt carporte bliver ødelagt når elementerne raser.

Hos CarTop producerer vi skræddersyede dobbelt carporte, der er modstandsdygtige, så din bil står trygt og sikkert parkeret, uanset hvordan vejret er.

Hvilken dobbelt carport er bedst til dig?

Carporte findes i utallige varianter og afskygninger. Vi producerer dobbelt carporte helt efter dine ønsker.

En carport skal du helst kunne have glæde af i rigtig mange år. Derfor anbefaler vi, at du bruger den fornødne energi på at behovsafdække, inden du træffer dit endelige valg.

Skal din nye dobbelt carport have buet eller fladt tag? Er der bygninger på grunden, den skal passe til? Hvilke materialer foretrækker du til din dobbelt carport? Vil du bruge tid på vedligeholdelse? Og skal den være fritstående eller bygges sammen med huset?

Der er mange overvejelser, når man skal købe dobbelt carport, og vi sørger for at rådgive dig grundigt, så du er klædt på til at træffe det bedste valg af dobbelt carport, så du ender op med den, der lever helt op til dine forventninger.

Bestil et uforpligtende tilbud nu

Vi står klar til at give dig rådgivning og tilbud på din carport, helt uforpligtende.

Navn*
Skal udfyldes
Telefon*
Skal udfyldes
E-mail*
Skal udfyldes
Post nr.*
Ugyldig indtastning

 

Specialister rådgiver dig om dobbelt carporte

Hos CarTop ved vi at grundig rådgivning er den direkte vej til tilfredse kunder. Derfor anbefaler vi altid et gratis konsulentbesøg, hvor vi gennemgår dine ønsker og behov.  Efterfølgende gennemgår vi de mange forskellige muligheder på markedet med dig, så du har det korrekte grundlag til at træffe det rette valg.

Efter konsulentbesøget, modtager du et uforpligtende tilbud med tegninger, så du har grundlag for at forholde dig til både pris, udseende og dimensioner.

 

Individuelt byggede dobbelt carporte i stål til rimelige priser

Alle fortjener en god dobbelt carport, og hos Cartop gør vi vores for, at alle skal have råd til en. Derfor er vores priser rimelige uden vi går på kompromis med kvaliteten.

Når vi bygger dobbelt carport til dig garanterer vi, at den har lang levetid og kan modstå skiftende vejrlig. Alle vores dobbelt carporte er kraftigt dimensionerede og bygget i vejrbestandige materialer, der er holdbare også til det skiftende danske vejr.

Vi tilbyder endvidere individuelt designede dobbelt carporte efter opmåling, så du har mulighed for at vælge en carport, der passer nøjagtigt ind, der hvor du forestiller dig, den skal stå.

 

En meget populær dobbeltcarport

CarTop CT-3 eller CT-4, er en dobbeltcarport til jer med 2 biler.

Bredden på CT-4 bevirker at der er god plads til 2 biler, og der er ingen midterstolper – hverken i siderne eller mellem bilerne. Dermed kan du roligt åbne bildøren uden at tænke på irriterende buler.

Pga. CT-3´s størrelse på lige under 35 m2 skal der ikke søges tilladelse til at opføre dobbeltcarporten ligesom der heller ikke skal laves en anmeldelse.

 

Vi hjælper dig hele vejen, når du skal købe dobbelt carport

Hos CarTop hjælper vi ikke alene med rådgivning vedr. valg af dobbelt carport, vi varetager gerne hele projektet herunder bl.a. indhentelse af diverse godkendelser og endelig montering af dobbelt carporten.

Bestil et uforpligtende tilbud nu

Vi står klar til at give dig rådgivning og tilbud på din carport, helt uforpligtende.

Navn*
Skal udfyldes
Telefon*
Skal udfyldes
E-mail*
Skal udfyldes
Post nr.*
Ugyldig indtastning

 

Vi leverer dobbelt carporte til private og erhverv

Hos CarTop har vi mange års erfaring med dobbelt carporte til både private, foreninger, erhverv og industri. Alle vores kunder er vigtige for os, og du kan derfor altid garanteret samme grundige rådgivning, uanset hvad dit udgangspunkt er.

 

Kontakt os for at høre mere om dobbeltcarporte

Vil du vide mere om dobbeltcarporte, er du i tvivl om praktikken, eller ønsker du at aftale et uforpligtende besøg, er du velkommen til at kontakte os på 70 70 17 13.